Vänner

Har just kommit hem från första kvällsmötet på årets upplaga av Europakonferensen på Livets Ord. Där träffade jag en del gamla vänner som jag inte sett på flera år, från Azerbaijan. Jag såg dom och mindes när dom kom gående nedför gången i kyrkan första gången för att ta emot Jesus. Mitt hjärta fylls av tacksamhet för vad Jesus gör. 

Satt och mindes när jag själv mötte Honom första gången, en förunderlig upplevelse. Där var Han denne Jesus som jag förnekat, förlöjligat och ignorerat. Övernaturligt knackade Han på mitt hjärtats dörr och liksom bjöd in sig själv i mitt liv. Visst minns jag dagen i församlingsassistent Karins gillestuga då vi bad tillsammans och jag tog emot Jesus, hjärtat som fylldes av frid och glädjen över att ha fått frid med Gud.

Nu ser jag Elija, Oksana, Fuad, Vafa, Sabina, Oksana och dom andra som också upplevt Jesus komma in i sina liv. Detta för att när Herren kallade oss att åka ut på missionsfältet sa vi ja och åkte. Flera av dessa är före detta muslimer som nu blivit frälsta.

Jag fylls av tacksamhet över vad Gud gjort och vad Han gör idag. 

Glöm inte att vara med på Europakonferensen!

Mats-Jan

Kommentera