Missionspionjärer

Idag sprang jag in i en gammal bekant på Europakonferensen, Mikael Johansson. Mikael bodde en period i Baku och startade igång IBRA radios arbete där i slutet av 90talet. Nu sprang vi ihop i foajen, Mikael tillsammans med sin mor. Hon tittade på mig när hon fick höra att jag varit missionär och sa ‘Nu är det dags att åka ut igen’! Jag såg lite häpen på henne, men såg missionsglöden i hennes ögon. Hon har tillsammans med sin man, Eskil, tillika Mikaels pappa varit missionärer i 30 år säkert. Eskil fick hembud för en tid sedan men har under sitt händelserika liv startat upp Ibra arbete i dussintals länder, kanske mer inte vet jag.

Det finns så mycket människor som inte hört evangeliet ännu, om vi inte går vem gör då det?

Herre, här är jag sänd mig (igen)!
Mats-Jan

Kommentera