Sjukskriven

För första gången i mitt liv är jag sjukskriven! Det är en märklig upplevelse att vara med om. Man går till Doktorn och han talar om att blodtrycket är för högt, så högt att jag måste åka in akut. Lång historia kort, jag blir inlagd och får medicin. Väl på medicin avdelningen after akuten kommer en känd läkare på Akkis in och hittar mig i sängen med datorn på magen, jag tittade på gudstjänst från Livets Ord. När doktorn kommer så ställer jag lydigt undan maskinen och han klämmer och lyssnar på hjärtat. Sedan ställer han sig framför sängen och tittar på datorn på bordet där jag ställde den och sedan mig och säger lite långsamt ‘Jaha, du är en sån där du, som tror han är odödlig?’ Jag ser lite chockad på läkaren och sedan fortsätter han, ‘du har ärftligt högt blodtryck, du är fet, stressar ihjäl dig på jobbet, säkert äter du oregelbundet också! Det ända positiva jag hittar är att du inte röker!’ Jag känner mig som en liten pojke som blir uppläxad av min pappa, detta trots att läkaren och jag, visar det sig senare är ungefär jämn gamla och dessutom från samma stad (dom slog Edsbyn i finalen:)

Medicinen gör en väldigt trött så det är bara vila och träna!

Men…

Jesus sa ‘Ni ska förstå sanningen och sanningen ska sätta er fria’

Mvh

Mats-Jan

En reaktion på ”Sjukskriven

Kommentera