Fler vänner.

Vänner är något väldigt dyrbart och värdefullt, en av dom allra bästa av alla Guds gåvor. En god vän ringde mig idag enbart för att fråga hur jag mådde! Det värmde mitt hjärta när jag hörde hans omsorg och äkta undran om hur det stod till. Efter mötet med pastor Ulf Ekman ikväll fikade jag och min underbara livsvän Caisa, med ett par nyfunna vänner, Rikard och Elin (och Elins lillasyster) och vi hade en stund av gemenskap, dom nyförlovade, vi har varit gifta i 21 år i torsdags. Väldigt härligt och dyrbart med nya vänner, och gamla.

Vad viktigt det är att ta hand om sina vänner, höra av sig, ringa och prata för att uppdatera och upprätthålla relationen.

Träffade ett par gamla vänner kort på fika under eftermiddagen, Mats och Malene, pastorspar i Umeå bibelcenter, vi hade en kort men trevlig stund. 

Livet består av stunder och ögonblick därvi gläds med varandra, delar utmaningar och svårigheter vi alla möter på livets väg och får ta emot och ge ut uppmuntran, tro och mod till varandra.

Ta hand om varandra
Mats-Jan

Kommentera