Läggdags!

Har just avslutat en samling med teamet som vi ska åka till Turkiet med nästa vecka. Det ska bli en härlig vecka med många intressanta träffar, bönetillfällen och möten. Istanbul är en Megapol som gör ett bestående intryck när man väl besökt staden. Ligger på min topp tre lista av favorit städer tillsammans med New York och Hong Kong!

Istanbul, tidigare Konstantinopel, har ju en fantastik historia och ett andligt arv av magnitud. Staden är idag ett handelscentrum med ett myller av människor från hela världen. Mycket illegal människohandel går också via Istanbul idag. Kläd design, bygg bolag och turism är stort i Istanbul.

Be för Turkiet, människorna där har också rätt att höra evangeliet om Jesus Kristus

 

Mats-Jan

En reaktion på ”Läggdags!

  1. Turkey really needs it, I’m just glad for the team that will go on this trip, led by you.
    I still remember that when we was with the team from the church were there.
    Who know maybe I can visit Istanbul one more time=)

Kommentera