Bloody monday

Då har det hänt igen, bombdåd riktat mot oskyldiga, civila moskoviter. Igår anlände jag till Moskva från Novosibirsk efter en underbar helg där med härliga möten. Väl i Moskva söker jag upp en Starbucks ute vid Sheremytovo och kopplar upp mig, öppnar Aftonbladet och ser ‘Bombdåd i Moskva’! Jag fryser till is, vad har hänt läser att ca 40 personer dött och massor med skadade. Fy vad hemskt! Varför gör man sådant mot oskyldiga människor? Vad kan driva en människa att utföra sådan galenskap?
Inte vet jag men hemskt är det! Jag har många vänner och bekanta i Moskva och tänker på dom, ‘har ngn drabbats?’ Tänk på alla anhöriga till dom dödade? Vilken måndag, inte en Bloody Sunday, utan en ‘Bloody monday’
Be för alla anhöriga, vänner och kära till dessa som förlorade livet utan orsak igår i MOskva

Kommentera