Julafton

Så var det julafton igen, släkten samlad enligt årlig tradition. I år sover vi bara borta en natt, åter hem natten till juldagen, det ska bli skönt efter att ha spenderat dom senaste 4 jularna i kappsäck. Vi har avklarat julklappar och intar just nu en delikat julmiddag. Jag smög iväg på toa för att skriva detta inlägg, vill önska alla en god jul och ett gott nytt år.

Min personliga förhoppning är att ‘passageåret’ 2009 ska läggas bakom och vi träder in i 2010 med stor förväntan på vad Gud har förberett för dom som älskar Honom. Han är vår framtid och vårt stora hopp.

Nu måste jag förena mig med resten av släkten och äta efterrätt och avnjuta en härlig gemenskap med släkten. Vi har besök av Caisas lillebror Niclas med familj från Singapore och snö är för dom lite exotiskt.

Det är en stor nåd att få tjäna Herren och leva i förväntan på vad Han ska göra i framtiden, så många människor som inte hört evangeliet ännu, så många städer där Jesus inte är känd. Jag ber och tänker speciellt på det stora härliga landet Turkiet som ligger och väntar på att evangeliet ska frodas och växa fram med styrka som i gången tid. Kina med sina 1,4 miljarder människor är ett enormt människo hav där evangeliet om riket måste predikas innan Jesus kommer åter.

Vi har den stora Israel resan nästa augusti med 2000 deltagare som kommer att vara viktigare än någonsin för att visa stöd och kärlek till det judiska folket och deras hemland

 

Mats-Jan

Kommentera