Comeback!

Underbart! Jag har denna vecka börjat jobba litegrann igen, efter nästan tre månder med sjukskrivning och semester så känns det underbart att börja igen. Under veckan har jag slutat dom marknadschef på Livets Ord och Johan Ericsson har börjat efter mig.

Jag börjar på missionsavdelningen igen och kommer att resa och predika så mkt jag orkar (måste ta det lugnt och stilla har min underbara pastor förmanat mig, Ja, ja jag lyssnar så klart:)

Tillsammans med bröderna Roar och Lennart har vi börjat jobba med, just det, lanseringen av nästa åres Israel resa, det blir ngt utöver det vanliga. jag själv tycker att den resa vi vanligen gör redan är superproppad och en fantastisk upplevelse av landet Israel och de bibliska platserna, gemenskap med kristna från många länder och underbara möten med predikan från Ordet.

Jag kommer att skriva regelbundet om backstage grejer som händer runt just Israel resan, så häng med både på bloggen och resan nästa år.

Datum?? 31/8-8/9

Kolla in http://www.livetsord.se//default.aspx?idStructure=5581

Mats-Jan

Kommentera