Bibelskole start

Idag drar Livets Ords bibelskola igång för 26 året, inte dåligt alls. Sitter och tänker på hur det var när jag själv åkte på bibelskola 1987, det är lääääänge sen! 

Veckan innan jag skulle flytta till Uppsala från lilla Köping fick jag vattenkoppor (?) och blev kanon sjuk, jag hade ingenstans att bo och inget jobb eller för den delen. Men åkte gjorde jag den dag det startade, jag hade precis blivit smittfri. Jag hade fått tag på ett ställe att bo lördagen innan det började och flyttade in tillsammans med en kille jag kände genom en bekant som sedan fixade jobb åt mig på ett hotell som diskare/köksnisse. Jag fixade alltså bostad åt honom och han jobb åt mig och vi har förblivit goda vänner sedan det året, härligt.

Bibelskolan var revolutionerande på många sätt, disciplinen, gemenskapen men framför allt var det bibeln som öppnade sig genom all den goda undervisning vi fick.

Nu ska jag iväg på starten för tiden har gått och nu undervisar jag själv i ämnet mission på ettan, se vad Gud gör genom tiden.

 

Mats-Jan

Kommentera