Upplevelser Del 2

Continuation!

…Chauffören, som hade somnat vaknar och vrider på ratten så vi får sladd och kommer ut på asfalten och snurrar 2,5 varv med skrikande däck och tillslut stannar vi mitt på vägen vända åt fel håll men helt oskadda. Chauffören som gjort allt fel i sina manövrar, överstyrt, tvärbromsat, satt nu och bara stirrade framför sig, hållande stenhårt i ratten. Sakta började han köra igen men åt fel håll vilket jag påpekade så han vände och efter en stund var vi framme i Mariopol och vårt hem. 

Jag är övertygad om att Herrens änglar var framme och hållit bilen på vägen, vi kunde ha voltat, kört rakt fram ut på gärdet och slutat väldigt illa. Min 4åring hade inte ens vaknat i mitt knä utan sov vidare, tryggt i min famn. 

Det finns kraft i Jesu namn…’the name of Jesus is above every other name’

 

Mats-Jan

Kommentera