Längesedan


Ja, det var ett tag sedan jag skrev på bloggen. Kanske inte passar mig att blogga? Varför berätta att vi varit på Legoland, besökt Belgien, sett EU parlamentet, titta på Waterloo, fotats framför den berömda katedralen i Köln och att barnen åkt alla attraktionerna på Tivoli i Köpenhamn. Dessutom tog vi oss en titt på Lilla Sjöjungfrun när vi ändå var där. 

Stående kommentar från Benne, 16 år, Ja nu har vi sett de’ här, vad ska göra nu! 16 åringar fattar snabbt:)

Semester är en märklig företeelse, man planerar, betalar och så var det slut. Men väldigt kul och härligt att vara med sin familj intensivt i 3-4 veckor. 

Famljen som Gud kallat att sprida evangeliet över jorden, famljen som Gud vill välsigna, familjen som är så fylld av liv, konflikter som måste lösas, tårar och skratt, närhet och högljöda diskussioner. Familjen som Schyman deklarerade vara död men är ännu ack så levande. Famljen som inte enbart är kärnfamiljen utan den stora familjen med bröder, systrar, mamma och pappa, kusiner och fastrar på kant med resten. Trots sin bräcklighet och ibland krångliga relationer så är det Guds första instution på Jorden! 

Länge leve familjen

Glad sommar och väl mött på Europakonferensen i Uppsala

Mats-Jan

Kommentera