Inget särskilt

Sitter med känslan, nu måååste du blogga, det har du sagt hela helgen. Vad man binder sig med sin egen tunga många gånger

 Tänk alla gånger vi säger saker som när ljudvågorna träffar ens egna öron, skulle vilja ha osagt. Det är en dygd att tänka efter eller som vi säger om våra ryska och ukrainska vänner, tänka med hjärtat. Inte att tänka i hjärtat men med hjärtat. Då blir ofta orden mjukare, mildare, glädjefullare och sprider en positiv atmosfär i omgivningen. Jag önskar jag kunde ha en positivare ton många gånger, skyller på att jag kommer från gnällbältet men det är en dålig undanflykt.

Har sysslat med Jesu liv och tjänst under helgen, passar bra att göra under påsken. Han var en fantastik människa denne Jesus, han slutar inte att fascinera mig trots att jag läst bibeln i över 20 år i princip varje dag (finns några undantag du kan vara lugn!!!!!) och ändå stannar jag upp vid många situationer i evangelierna, inte bara miraklerna utan andra lite mer vardagliga saker, tex en fras i Matt 9:9 ‘..han såg en man..’ tänk så många ggr man inte ser människor, utan bara ‘varelser’, man skulle kunna stanna upp, säga några trevliga ord, önska glad påsk etc 

Ha en välsignad vecka

 

Med Kärlek

Mats-Jan

Kommentera