Snart är det Uppståndelsemorgon

Jag ska just gå och sova lördag kväll dvs Påskafton, påminns om att Jesus ‘sov’ denna dag för 2000 år sedan. Fast Han sov inte utan steg ned i dödsriket för våra synder, hur och på vilket sätt vet vi inte men Han bar våra synder.

Fick ett sms från Azerbazdjzan idag som talade om att Israil, pastorn för den 100 personer stora dövgruppen i Församlingen i Baku, tillsammans med sin fru har varit i en hemsk bilolycka idag. Vi måste be för dom så dom kommer igenom detta styrkta och helade. Det verkar som dom har klarat sig någorlunda bra, gipsade och blåslagna men vid liv.

Be att dom tillfrisknar snabbt och kommer tillbaka till sin tjänst, be för deras barn också. Jesus är Herre! 

Israil är en av de hjältar jag beskrev häromdagen, hundratals döva har fått höra Guds ord genom honom, han hör men hans fru är döv, så han pratar flytande teckenspråk.  Han reser runt i hela landet, till städer och byar där församlingen driver hjälparbete för döva, dövskolor och annat hjälparbete. Dessutom predikar han och undervisar dom i Guds Ord. Det finns ca 100 döva i arbetet i Baku idag.

 

Med Kärlek

Mats-Jan

Kommentera