Våren

Har just kommit hem från en solig vårpromenad tillsammans med goda vänner. Skönt och avslappnande att promenera i vårsolens mjuka sken. 

Våren är en speciellt tid som jag uppskattar enormt, precis som hösten med alla färger och den höga luften. Efter 13 år på missionsfältet i Ukraina och sedan Azerbajdzjan där det inte är mycket av någondera uppskattar jag det.

Fick ett mejl från en av mina gamla medarbetare i Baku igår där dom har varit i hovrätten gällande sin konfiskerade kyrka och igen förlorat, helt otroligt hur korrupt får ett civiliserat land bli egentligen. Vi behöver stå tillsammans med våra syskon i dessa länder som ofta lever under ständig press och ovisshet om vad morgondagen har i sitt sköte. Dom pastorer och ledare som leder församlingen Livets Ord i Baku är riktiga hjältar som jag personligen har största respekt för, deras lön kommer att vara stor i himlen. Dom är exempel för oss i väst på tro, kärlek och uthållighet i svåra situationer. Låt oss hedra dom och be för dom ständigt så att Jesus kan bli känd i hela mellan östern, Kaukasus och centralasien

 

Med Kärlek

Mats-Jan

Kommentera