Twitter!

Har ägnat kvällen åt twitter, den nya tidslukaren. Undrar ‘what’s the point’? Varför behöver jag veta att Magnus handlat på IKEA, eller Daniel vrider på ordet försäldraledig, Johan har plåtat med Leica M8 med blandade känslor (Trix är bättre!)

Nu ska jag försöka lära mig att twittra på luren också, känner mig redan stressad med en kontorstelefon, en mobil, skype, epost (2 konton) hemtelefon, sms, pushmail och nu Twitter. Ser ut som man jobbar på utbrändheten.

Sätter på Dylan, sluter ögonen och lyssnar på I and I, vemodet skjuter genom känslolivet, och jag minns konserten med just Dylan jag beöskte tillsammans med fru och äldsta grabben, 11000 lyssnar till den sjungande poeten som sätter musik, ord på allas vår smärta. Konserten blir ngn sorts kollektiv mass terapi, Dylan håller i dirigent pinnen.

Nu ska jag sova, gonatt

 

Love God

Mj

Kommentera