Ny blogg

Idag var det premiär för en ny blogg i bloggsfären, pastor Ulf Ekman börjar blogga! Det ska bli intressant att följa med i.

Kolla hans blogg på www.ulfekman.nu

Jag ändrar också lite vad jag kommer att skriva om. Nu ska jag skriva om det som ligger närmast mitt hjärta, mission! Att föra evangeliet ut till alla som aldrig hört talas om vår frälsare Jesus Kristus.

Var nyligen i Kina på ‘uppdrag’ som jag inte kan beskriva i detalj. Kina är en kontinent med 1,4 miljarder människor, mer än 100 miljoner kristna som börjar påverka sitt land till det bättre. Det är ett mäktigt land på många sätt och vis.

Fick ett samtal från en god vän i Ukraina idag. Jag tänkte på allt Gud gjort i det landet sedan jag åkte dit i början på 90-talet. Det är fantastiskt på många sätt. Då fanns det ca 250000 evangelikala och nu pratar man om siffror på upp emot 5 miljoner protestanter! Det kan man kalla väckelse. Jag och min familj hade privilegiet att bo där i 4 år. Mer om det imorgon. Ska iallafall dit 2 gånger under våren och predika på lite platser. För 15 år sedan var det 50- 100 personer i mötena idag på en weekend konferens kan det vara upp till 4-5000. Det är skillnad! Be för Ukraina

Kommentera