Midsommar

Lilleman pinkar

Lilleman pinkarMidsommar, mitten på sommaren. Jag kom från Israel natten mellan onsdag och torsdag, sov några timmar och sedan iväg till jobbet. Full rulle fram till halv sex på kvällen ändå hann jag inte det jag skulle ha velat. Sönerna vill iväg för att köpa ny TV, den andra jag köper i mitt liv. Jag har upptäckt att detta med TV apparater är en vetenskap som ständigt förändras. Plasma eller LCD, 37”, 40”, 42” eller 50”, Hitachi, Samsung, LG, Sharp, Sony eller Philips är frågan. Det är nästan som jag vill behålla min 21” bildrörstv istället, känns enklare.

Varför enklare? Jo det som är häftigt idag är passé imorrn. Men det blir en Tv iallafall, ska bara bestämma vilken.

Midsommar och vi drar för att dansa runt stången (än så länge kan man inte göra det på nätet!) utan man får hålla till godo med en gammal hederlig midsommar stång på landsbygden, vi väljer Linnes-Sävja men hamnar av misstag på Linnes-Hammarby. Han hade det väl beställt den gamle botanen, två gårdar inte långt från varann visar det sig.

Det blev inte ngn dans men fika i gräset sedan hem igen. Fotar lillesonen som trots toan hemma måste testa busken!

En reaktion på ”Midsommar

  1. I noticed that nobody commented yet. So, desided to become the first one to do so. A very artictic picture, our son and your son. Wonder what they’ll be when they grow up. Firemen, probably!

Kommentera