Starten!

Ja, nu ska man sluta prata om bloggar, få andra att blogga, nu är det dags att själv påverka världen.

Bloggen ska handla om dessa tre ord, historien, nuet och framtiden! Jag slutar aldrig att förvåna mig själv över spänningen mellan dessa tre termer. Min fru rättar min svenska så att det är rätt grammatisk form, förfluten form (eller vad det heter) nu formen (!?!?!) och denna så intressanta framtiden. Livet liksom delas in i dessa kronologiska former, på jobbet, har gjort, gör, ska göras. Det är en livstrappa som jag har upptäckt mig vandra upp och ned för.

Men mest fascinerar framtiden, den kittlar, lockar, pockar, skapar funderingar, drömmar, ….Vad kommer att hända? Vem vet? Gud vet!

Ha det! Ses i framtiden

En reaktion på ”Starten!

  1. tja mj!
    Du är grym
    tjarrå. fortsätt missionera!
    btw. vi ber för benne en del. han e en fin kille
    ha det!

Kommentera